Nationaal

Met Jeep® Electric Lease rijdt u vanaf € 749,- per maand onbezorgd in een nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid. Alle kosten zijn inclusief, alleen de brandstofkosten komen daar nog bij.

*60 mnd/10.000 km

JEEP® COMPASS 4XE PLUG-IN HYBRID
PRIVATE LEASE VANAF € 749* P.M


*60 mnd/10.000 km

KIES VOOR DE VRIJHEID VAN PRIVATE LEASE.
Een auto privé leasen? Steeds meer mensen kiezen ervoor. Met Private Lease heeft u namelijk wel de lusten van een nieuwe auto, maar niet de lasten. Wij zorgen voor de investering en alle andere (maandelijkse) autokosten zoals wegenbelasting en verzekering. U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto, gebaseerd op de prijs van de auto, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de duur van het leasecontract. Wij regelen alles, u hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Op Jeep Private Lease zijn de volgende Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease, Aanvullende voorwaarden, Privacy & Cookie Policy, Klachtenprocedure, Verzekeringsvoorwaarden en het Innameprotocol van toepassing. Private Lease contracten worden geregistreerd volgens de normen van Stichting Keurmerk Private Lease bij het BKR. Klik hier voor een rekenvoorbeeld van de opzeggingsvergoeding.

Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen. Alleen geldig bij deelnemende dealers. De verbruikscijfers zijn gebaseerd op de officiële Europese WLTP testmethode. Het daadwerkelijke verbruik hangt mede af van de omstandigheden en uw rijgedrag.

Het Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid Private Lease aanbod wordt u aangeboden door Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895). Leaseprijs is gecalculeerd op basis van de catalogusprijs per Augustus van de Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid. Het aanbod is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Onder voorbehoud wijziging. Raadpleeg Leasys voor additionele informatie over het aanbod. Leasys Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname en de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.De gecommuniceerde actie is alleen geldig voor particuliere aankopen.